Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Zažili jsme v minulosti angažované lidi, kteří přesvědčovali ty neangažované o nutnosti společného hospodaření a založení zemědělských družstev . Zažili jsme období kdy každý musel být nějak angažován ať již v kolektivech brigád socioalistické práce nebo alespoň účastí v prvomájových průvodech a vyvěšováním vlaječek do oken. Zažili jsme období kdy nevzdělaní ale nárorově " správně" orientovaní občané rozhodovali o tom co je to jedinné správné.

A Vy autore byste chtěl aby národ s těmito prožitky volil nějakého králíka z klobouku? Vy byste chtěl znovu zřizovat přesvědčovací úderky ? Tak to jste vedle.

Po prožitém životě a nabytých zkušenostech ve mne vzbuzují aktivisté Vašeho typu jen nesmírný odpor a chuť otisknout své chodidlo na jejichí zádi.Rv

1 0
možnosti
PK

..taky jsme museli být jiskřičky a pionýry....[>-]

1 0
možnosti
PV

Je potreba hledat priciny, kdyz zname nasledky, je sance se k nejakym dostat.

Pred 5 lety uz tu moc ideove vyhranene strany nebyly, spise zele, ktere naslibuje vsechno vsem a pak neudela "nic". Lide i za temi demokratickymi stranami potrebuji videt silne osobnosti na vedoucich mistech, jen slusnaci nestaci. Vysledky spise ukazuji opak, je to smutne, ale je to tak. Politicka kampan na bazi anti-kdokoliv se neosvedcila uz pri prvni volbe prezidenta, presto ji "uspesne" pouzili ti, co jsou dnes v opozici, zase. Lide by byli schopni volit jinak, ale to ta "vrchnost" musela lidem vysvetlovat a ne se chovat jako vrchnost, kterym o ty dole nejde, jen o koryta. Ja jsem volil STAN, neb jsem predpokladal, ze jde o politiky oslehane z oblastni politiky, schopne delat kompromisy a umenim se dohodnout, nalezt reseni. Ted z nich mam pocit, jako by slo o pstrosy s hlavou v pisku, neni o nich vubec slyset. Ze jim staci sedet v PS, brat plat a po skonceni volebniho obdobi se vymluvit na to, ze z opozice se nedala delat zadna politika.

3 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1363x
Marek Jáč,
student VŠ

Seznam rubrik