Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drahošovi prohrála volby tato jediná věta, jak to postřehl jeden blogger: Když vyčetl Zemanovi, že je prezidentem dolních deseti milionů, tak mi naskočil na zádech ledový pot - to byl polibek smrti sobě samému. (https://hahn.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646289 )

0 0
možnosti

Zeman zvítězil v druhém kole nad Drahošem jen o 152 tisíce hlasů. To není nic zářného, když Drahoš nebyl mezi občany nějak známý!!

1 1
možnosti

Jste mladý, máte naději, že bude líp. Naši stařenka by řekly - k temu Vám, chlapče, napomáhaj Bůh (naprosto bez ironie !!).

1 0
možnosti
Foto

Když nedokázala voličům vymýt mozek ani Česká televize a její kandidát Drahoš utrpěl zahanbující debalkl, jak byste chtěl přesvědčit občany Vy ? Takové možnosti jako ČT nemáte a nějaké starobylé leninské přesvědčování jednotlivce jednotlivcem není z hlediska volební matematiky efektivní.

1 2
možnosti

Ne špatné ale špatně jednostranné. Lidé rezignovali, je třeba vysvětlovat především mladým..... Nevysvětlujte - přimějte tradiční strany aby se vzpamatovaly.

0 0
možnosti

Píšete, že ještě před pěti lety dominovaly politické scéně demokratické, ideově vyhraněné politické strany. Já bych teda spíše napsal, že před deseti lety, ale jinak souhlasím. Ale za to, že ty strany se ideologicky naprosto vyprázdnily, za to nemůže ani Babiš, ani Okamura. Vždyť když si položím otázku, co vlastně ta ODSka, ČSSD či lidovci chtějí, tak nenacházím odpověď. Tedy vím, že nechtějí Babiše a to je tak vše. A proto ani strany nebyly schopné postavit svého prezidentského kandidáta. Kde nic není, ani čert nebere. Slušný pokus udělal jen pan Kalousek, který je bystrým politikem a při výběru politických maskotů má šťastnou ruku. Jenomže, pan Drahoš se asi dobře orientuje v chemii, je slušný, umí udělat piruetku i stáhnout králíka, ale jinak je jen klasickým příkladem názorového želé. A to lidé poznají, takže Zemanovi opravdu nedalo moc práce vyhrát a ještě se u toho pobavil.

Píšete, že Okamura se vymezuje vůči neexistujícím uprchlíkům. Ale kdeže. Vymezuje se proti přijímání "uprchlíků", což je zásadní rozdíl. Možná jsem divný, ale já si myji ruce, abych nedostal žloutenku. Zatím jsem neslyšel, že by pomáhalo si je mýt potom, co jsem tu žloutenku už chytil.

2 0
možnosti
Foto

R58o65m40a33n 24K86o49z62e29l

25. 3. 2018 20:14

Jo, zvláště potom, co jeden z kandidátů na prezidenta 2013 prohlásil, že můžeme mít 15 tisíc úprchlíků, i více.

0 0
možnosti
Foto

Mladý muži, čeština používá dvojí zápor. Například říkáme "nemám nic" i když to z pohledu matematické logiky je nesmysl.

A proto bych navrhoval, abyste místo spojky i občas použil spojku ani. Dám hypotetický příklad. Misto neprohrál první i druhé kolo bych napsal neprohrál ani první, ani druhé kolo.

0 0
možnosti

Až ty vaše "demokratické strany" postaví do čela osobnosti s jasnou vizí a nebude tam Kalousek, který se pasoval do role tribuna pravice a je tím směšný, bo mu to nikdo nevěří, tak potom ty strany začnou lidi brát vážně

3 1
možnosti

Pane, jestli si myslíte, že u nás nejsou žádní uprchlíci, tak to jste těžce mimo mísu!!

2 2
možnosti

Ano, je jich tu 12.

3 2
možnosti

My máme Zemana a Srbové Vučiče:

Novozvolený srbský prezident Aleksander Vučič sa vyjadril ohľadom vstupu Srbska do NATO:

My, Srbi nikdy nezabudneme, čo NATO urobilo našej krajine, srbský ľud nezabúda, a preto nikdy do NATO nevstupime. Srbsko nie je bohatá krajina, ale hrdá a náš osud bude určovať náš národ, nie EU ani NATO.

Rovnako nikdy nedovolíme, aby bolo Srbsko použité ako nástroj nátlaku proti bratskemu ruskému národu. Srbský národ a ruský národ spoločne bojovalia zomierali celé stáročia, preto nás spája puto najsilnejšie.

Srbsko nikdy nepredá svoju hrdosť ani slobodu za žiadne peniaze, ani iné výhody. Nikdy nedovolíme, aby nám Európska únia vnutila falošnú solidaritu ohľadom kvót na imigrantov. My sme nebombardovali ani Sýriu ani iné štáty a preto nedovolíme, aby Srbsko ohrozovali hordy utečencov.

3 1
možnosti

Srbové jsou fajn, nic proti nim a toto je krásná představa.. Ale když začala u nich válka, bylo jich hned hafo tady a začali tady podnikat a zaměstnávat Čechy. Myslím, že s penězi jsou na tom, jako každý jiný a nic na tom nezmění ani populismus srbského prezidenta.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS